Доењето е најдобрата исхрана за вашето новороденче. Тоа не само што ја осигурува потребата на вашето бебе за сите неопходни хранливи материи, туку и ја зајакнува врската меѓу вас и вашето малечко.

Водичот за доење на Chicco, ќе ви помогне да уживате и да се едуцирате за овој важен аспект од родителството.

Во овој водич за доење, вие ќе добиете многу неопходни информации, совети и техники за да се чувствувате самоуверени во вашата доенечка авантура.

СИМНИ ГО БЕСПЛАТНО ВОДИЧОТ НА КОПЧЕТО ПОДОЛУ

Превземи: mamma