Product was successfully added to your shopping cart.

НАЧИН НА ИСПОРАКА

Нарачаните производи ви ги праќаме по брза пошта која го гарантира квалитетот и времето на испорака. Испораката е можна на целата територија на Македонија, а нарачаните производи ги добивате со малку продолжен временски период од 3 до 5 работни дена поради Корона пандемијата.

За нарачка поголема од 1800 денари доставата е БЕСПЛАТНА, со исклучок на дрвениот мебел за кој испораката се наплаќа 500 денари по производ. Цените на пакувањето и испораката зависат од тежината на пратката и дадени се во следнава табела за нарачка помала од 1800 денари.

Максимална тежина на пратката: 50 кг. За нарачка над 1800 денари трошковите за испорака се на товар на Енци Менци, со исклучок на дрвениот мебел за кој испораката се наплаќа 500 денари по производ, нарачките помали од 1800 денари се на товар на купецот, а се плаќаат на курирот при превземање на пратката.

Важни напомени:

За плаќање по пат на сметка (вирмански), испораката се врши одкако уплатата ќе "легне" на сметката на Енци Менци, испораката е 3 до 5 работни дена по вашата уплата.

Кај плаќањето при превземање нарачката ја плаќате на курирот одкако производите ќе ви бидат испорачани на домашна адреса.

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози