Product was successfully added to your shopping cart.

НАЧИН НА ИСПОРАКА

Нарачаните производи ви ги праќаме по брза пошта која го гарантира квалитетот и времето на испорака. Испораката е можна на целата територија на Македонија, а нарачаните производи ги добивате најдоцна за седум работни дена.

За нарачка поголема од 1800 денари доставата е БЕСПЛАТНА. Цените на пакувањето и испораката зависат од тежината на пратката и дадени се во следнава табела за нарачка помала од 1800 денари.

Максимална тежина на пратката: 50 кг. За нарачка над 1800 денари трошковите за испорака се на товар на Енци Менци, нарачките помали од 1800 денари се на товар на купецот, а се плаќаат на курирот при превземање на пратката.

Важни напомени:

За плаќање по пат на сметка (вирманси), испораката се врши одкако уплатата ќе “легне” на сметката на Енци Менци, испораката е до пет работни дена по вашата уплата.

Кај плаќањето при превземање нарачката ја плаќате на курирот одкако производите ќе ви бидат испорачани на домашна адреса, пред зграда или куќа.

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози