Product was successfully added to your shopping cart.

Остави порака

Kонтакт детали

+389 75 226 446

Големопродажба Оскар Бебе доо, Македонија,
ул. Перо Наков бр.31, Скопје, тел. +389 2 2549 942
Работно време од 08 до 16 часот.
ЕДБ МК4030006617574

Жиро-сметка: 250-0101006967-32

Депонент: Шпаркасе Банка ад Скопје

Офицер за заштита на лични податоци:

Миа Георгиевска

тел +389 71 720 340

емаил: mia@georgievski.com

Малопродажба

Скопје

TC East Gate - 1 кат,
ул. Беласица бр.2
Скопје
Понеделник - Сабота:
од 10:00 до 22:00 часот
Недела:
од 10:00 до 20:00 часот
+389 72 255 299
+389 72 255 299

Скопје

TC City Mall - 2 кат,
ул. Љубљанска бр.4
Скопје
Понеделник - Сабота:
од 10:00 до 22:00 часот
Недела:
од 10:00 до 20:00 часот
+389 2 3051982
+389 76 350 352

Битола

Ул. Климент Охридски бр. 98 (Пелагонка 2)
Битола
Понеделник - Петок:
од 09:00 до 21:00 часот
Сабота:
од 09:00 до 16:00 часот
+389 47 610 789
+389 75 280 066
Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози