Product was successfully added to your shopping cart.

Беби Клуб

Baby Card Chicco и Енци Менци. Картичка која ве наградува Вас и Вашето семејство со многу поволности и награди!

Што е Baby Card?

Baby Card е картичка на лојалност која Ви овозможува пристап до многу ексклузивни поволности. Можете да се зачлените online, со регистрација на Беби Клубот, или да ја побарате во сите Енци Менци продавници. Прашајте за Baby Card и пријавете се во Беби Клубот. Станете и Вие дел од многубројното Енци Менци и Chicco семејство. Енци Менци и Chicco беби клубот постојат од 2007 година и имаат доделено многу подароци на своите лојални клуб членови. Енци Менци беби картичката Ви овозможува да учествувате во сите промотивни активности кои се одржуваат во Енци Менци и Chicco продавниците.

Носете ја секогаш со себе и покажете ја пред секое плаќање. Посебен попуст за сопствениците на картичките! Со Chicco картичката, одобруваме специјален попуст на одредени производи во сите Енци Менци и Chicco продавници!

Сопственикот на Енци Менци беби картичката, со секое купување, собира поени, кои во промо периодот му овозможуваат да добие одредена Chicco играчка. Наградите се дефинирани во зависност од бројот на поените кои купувачот во меѓувреме ги собрал. Подарокот се добива со собирање на најмалку 350 и оди се до 1500 поени.

1 поен = 90 денари

350 поени = поклон ваучер од 1350 денари

500 поени = поклон ваучер од 2290 денари

1000 поени = поклон ваучер од 4900 денари

1500 поени = поклон ваучер од 8400 денари

Беби Клуб Картичката се наплаќа 50 денари и се издава исклучиво со нарачка на некој од моментално достапните производи од Енци Менци интернет продавницата.

Напомена: При пополнување на апликацијата наведете го бројот на вашата нарачка, кој ќе го добиете на вашиот емаил по потврдување на нарачката.

Енци Менци Дел од Вашето Семејство.

АПЛИКАЦИЈА ЗА ЕНЦИ МЕНЦИ КЛУБ КАРТИЧКА

Тип на картичка

    Секој пат кога го потполнувате ова барање за издавање на нова картичка, или за измена на податоците, ќе ја напоменеме Вашата предходно изразена согласност за употреба на личните податоци.

Личните податоци

  • Овие податоци се потребни за да можете да ја користите Енци Менци беби картичката и погодностите која таа ги носи (попусти, наградни игри, собирање на поени, интернет промоции и сл.)
    Податоците означени со ѕвездичка се неопходни за издавање на картичката. Останатите податоци ни овозможуваат да Ве контактираме во врска со известувањата кои се однесуваат на статусот на Вашата картичка.

СОГЛАСНОСТ ЗА УПОТРЕБА НА ПОДАТОЦИТЕ

    Изјавувам дека сум запознаен/а со содржината на горе наведениот текст.

* Задолжителни полиња

1 Item(s)

1 Item(s)

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози