Product was successfully added to your shopping cart.

Актуелности

Енци Менци ВРАБОТУВА...

Енци Менци ВРАБОТУВА...

Енци Менци ВРАБОТУВА... ПРИДРУЖИ СЕ НА НАШИОТ ТИМ!

Објавено | 17.6.2024

Енци Менци ВРАБОТУВА...

Енци Менци ВРАБОТУВА...

Енци Менци ВРАБОТУВА... ПРИДРУЖИ СЕ НА НАШИОТ ТИМ!

Објавено | 06.2.2024

ПИСМОТО НА ДЕДО МРАЗ! ПОПУСТИ до 40% плус ПОДАРОК вредносен ваучер до 6000 денари!

ПИСМОТО НА ДЕДО МРАЗ! ПОПУСТИ до 40% плус ПОДАРОК вредносен ваучер до 6000 денари!

ПИСМОТО НА ДЕДО МРАЗ! ПОПУСТИ до 40% плус ПОДАРОК вредносен ваучер до 6000 денари! Прашајте за писмото на Дедо Мраз и добијте ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР.

Објавено | 09.11.2023

ГОЛЕМА промотивна АКЦИЈА од 05. до 09. Октомври по повод 11 РОДЕНДЕН на Енци Менци City Mall

ГОЛЕМА промотивна АКЦИЈА од 05. до 09. Октомври по повод 11 РОДЕНДЕН на Енци Менци City Mall

ГОЛЕМА промотивна АКЦИЈА од 05. до 09. Октомври по повод 11 РОДЕНДЕН на Енци Менци City Mall...

Објавено | 05.10.2023

ЕКСТРА ПОПУСТИ НА СИТЕ ИГРАЧКИ! ПОПУСТ до 30% плус ПОДАРОК вредносен ваучер до 1000 денари!

ЕКСТРА ПОПУСТИ НА СИТЕ ИГРАЧКИ! ПОПУСТ до 30% плус ПОДАРОК вредносен ваучер до 1000 денари!

ЕКСТРА ПОПУСТИ НА СИТЕ ИГРАЧКИ! ПОПУСТ до 30% плус ПОДАРОК вредносен ваучер до 1000 денари!

Објавено | 10.11.2022

ЕКСТРА ПОПУСТИ НА БЕБИ ОПРЕМА! ПОПУСТ до 30% плус ПОДАРОК вредносен ваучер до 4000 денари!

ЕКСТРА ПОПУСТИ НА БЕБИ ОПРЕМА! ПОПУСТ до 30% плус ПОДАРОК вредносен ваучер до 4000 денари!

ЕКСТРА ПОПУСТИ НА БЕБИ ОПРЕМА! ПОПУСТ до 30% плус ПОДАРОК вредносен ваучер до 4000 денари! Прашајте за писмото на Дедо Мраз и одберете го саканиот попуст за сите ваши подароци.

Објавено | 10.11.2022

Black Week

Black Week

Black Week ПОПУСТИ во продавниците на Енци Менци... до 29. ноември! Гооолем број намалени производи! Побарајте ги производите означени со АКЦИЈА...

Објавено | 23.11.2021

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ЗА ПРОИЗВОДОТ BOPPY® HUG&NEST

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ЗА ПРОИЗВОДОТ  BOPPY® HUG&NEST

Отповиканата ПЕРНИЦА BOPPY® HUG&NEST без паковање (лево) со паковање (десно). По одлуката донесена од The Boppy Company во САД, да спроведе доброволно отповикување...

Објавено | 22.9.2021

ДЕТСКО СЕДИШТЕ RECARO TIAN ОСВОИ НАГРАДА ЗА ДИЗАЈН 2021!

ДЕТСКО СЕДИШТЕ RECARO TIAN ОСВОИ НАГРАДА ЗА ДИЗАЈН 2021!

Грандејт (Италија) / Бајројт (Германија), 10.05.2021 година - RECARO Kids беше еден од добитниците на овогодинешната iF DESIGN AWARD, светски позната награда за дизајн. Победничкиот производ, TIAN...

Објавено | 19.5.2021

Mutsy, нов бренд во Енци Менци продавниците...

Mutsy, нов бренд во Енци Менци продавниците...

Традиционално елегантно со висок квалитет! Mutsy, нов бренд во Енци Менци продавниците... Промотивно, ПОДАРОЦИ до 14000 денари!

Објавено | 19.3.2019

Нова Колекција пролет-лето 2019

Нова Колекција пролет-лето 2019

Нова Колекција пролет-лето 2019 во продавниците на Енци Менци. Ви ја претставуваме колекцијата Chicco Пролет/Лето 2019!

Објавено | 11.2.2019

Mutsy, нов бренд во Енци Менци продавниците...

Mutsy, нов бренд во Енци Менци продавниците...

Традиционално елегантно со висок квалитет! Mutsy, нов бренд во Енци Менци продавниците... Промотивно, ПОДАРОЦИ до 12000 денари!

Објавено | 14.12.2018

Добитник на наградата за иновации

Добитник на наградата за иновации

Chicco Baby Hug 4 in 1 добитник на наградата за иновации...

Објавено | 16.11.2018

ОДЛИЧНА ПРОМОТИВНА ЦЕНА + ПОДАРОК Chicco СЕТ во вредност од 5093 денари!

ОДЛИЧНА ПРОМОТИВНА ЦЕНА + ПОДАРОК Chicco СЕТ во вредност од 5093 денари!

ОДЛИЧНА ПРОМОТИВНА ЦЕНА + ПОДАРОК Chicco СЕТ во вредност од 5093 денари... НАЈПРОДАВАНАТА беби количка Chicco Urban Plus + ПОДАРОК Chicco СЕТ по цена од 18990 денари!

Објавено | 16.8.2018

Доби ПОДАРОК ваучер во Јули од 2000, 4000, 6000, 8000 или 10000 денари

Доби ПОДАРОК ваучер во Јули од 2000, 4000, 6000, 8000 или 10000 денари

Доби ПОДАРОК ваучер во Јули од 2000, 4000, 6000, 8000 или 10000 денари

Објавено | 01.7.2018

ГОООЛЕМИ LATE NIGHT SHOPPING ПОПУСТИ

ГОООЛЕМИ LATE NIGHT SHOPPING ПОПУСТИ

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ! Само некулку дена, од петок до вторник 22.06.2018 до 25.06.2018... ГОООЛЕМИ LATE NIGHT SHOPPING ПОПУСТИ во продавниците на Енци Менци и на www.encimenci.com.mk!

Објавено | 21.6.2018

Доби ПОДАРОК ваучер од 2000, 4000, 6000, 8000 или 10000 денари

Доби ПОДАРОК ваучер од 2000, 4000, 6000, 8000 или 10000 денари

Доби ПОДАРОК ваучер од 2000, 4000, 6000, 8000 или 10000 денари

Објавено | 15.2.2018

Доби ПОДАРОК ваучер од 6000, 8000 или 10000 денари

Доби ПОДАРОК ваучер од 6000, 8000 или 10000 денари

Доби ПОДАРОК ваучер од 6000, 8000 или 10000 денари, при купување на Трио Систем количка! Акцијата трае до 15 Јануари.

Објавено | 09.1.2018

ПОПУСТ од 20% за 2 или повеќе купени производа

ПОПУСТ од 20% за 2 или повеќе купени производа

ПОПУСТ од 20% за 2 или повеќе купени производа Chicco облека или обувки од колекцијата Есен-Зима 2017/2018!

Објавено | 17.11.2017

Доби ПОДАРОК ваучер од 6000, 8000 или 10000 денари

Доби ПОДАРОК ваучер од 6000, 8000 или 10000 денари

Доби ПОДАРОК ваучер од 6000, 8000 или 10000 денари, при купување на количка Chicco Trio...

Објавено | 16.11.2017

Items 1 to 20 of 48 total

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози