Product was successfully added to your shopping cart.

ЕКСТРА ПОПУСТИ НА БЕБИ ОПРЕМА! ПОПУСТ до 25% плус ПОДАРОК вредносен ваучер до 2000 денари!

Објавено | 04.11.2020

ЕКСТРА ПОПУСТИ НА БЕБИ ОПРЕМА! ПОПУСТ до 25% плус ПОДАРОК вредносен ваучер до 2000 денари!

Прашајте за писмото на Дедо Мраз и одберете го саканиот попуст за сите ваши подароци.

Вредносен ваучер од 1000 денари за купен преносен кревет или столица за хранење во вредност над 4000 денари.

Вредносен ваучер од 1500 денари за купено седиште за автомобил во вредност над 5000 денари.

Вредносен ваучер од 2000 денари за купена количка во вредност над 6000 денари или дрвено креветче над 7000 денари.

Ваучерите за попуст важат од 05.11.2020 до 15.01.2021. При куповање на преносен кревет или столица за хранење во вредност над 4000 денари добивате вредносен ваучер од 1000 денари, за седиште за автомобил во вредност над 5000 денари добивате вредносен ваучер од 1500 денари, за купена количка во вредност над 6000 денари или дрвено креветче над 7000 денари, добивате вредносен ваучер од 2000 денари.

Ваучерот може да се искористи при наредно купување.

Понудата може да се комбинира со други тековни промоции.

Купоните за попуст важат и е потребно да се вратат назад на поништување до 15.01.2021.

Достапните модели, дезени, цени и сл. можете да ги погледнете на нашата интернет страна: http://www.encimenci.com.mk

Со купување на било кој производ можете да собирате поени и добивате вредни подароци. Зачленете се во Енци Менци Беби Клубот и започнете со собирање на поени. Подетално за членството можете да прочитате на следниов линк: http://www.encimenci.com.mk/bebi-klub

БЕСПЛАТНА испорака за нарачки повисоки од 1800 денари.

Енци Менци Дел од Вашето Семејство.

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози