Product was successfully added to your shopping cart.

ЕКСТРА ПОПУСТИ НА СИТЕ ИГРАЧКИ! ПОПУСТ до 30% плус ПОДАРОК вредносен ваучер до 1000 денари!

Објавено | 08.11.2021

ЕКСТРА ПОПУСТИ НА СИТЕ ИГРАЧКИ!

ПОПУСТ до 30% плус ПОДАРОК вредносен ваучер до 1000 денари!

Прашајте за писмото на Дедо Мраз и одберете го саканиот попуст за сите ваши подароци.

Вредносен ваучер од 300 денари, за купени играчки во вредност над 1000 денари.

Вредносен ваучер од 600 денари, за купени играчки во вредност над 2000 денари.

Вредносен ваучер од 1000 денари за купени играчки во вредност над 3000 денари.

Купоните за попуст важат од 08.11.2021 до 18.01.2022. При купување на играчки, минимум 1000 денари добивате ваучер 300 денари, за 2000 денари добивате ваучер 600 денари и за 3000 денари добивате ваучер 1000 денари.

Ваучерот може да се искористи при наредно купување, со предходно враќање на ваучерот во продавница поради негово поништување.

Понудата може да се комбинира со други тековни промоции.

Купоните за попуст е потребно да се вратат назад на поништување до 18.01.2022.

Достапните НАМАЛЕНИ играчки можете да ги погледнете тука

Со купување на било кој производ можете да собирате поени и добивате вредни подароци. Зачленете се во Енци Менци Беби Клубот и започнете со собирање на поени. Подетално за членството можете да прочитате тука

БЕСПЛАТНА испорака за нарачки повисоки од 1800 денари.

Енци Менци Дел од Вашето Семејство.

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози