Прво летување со бебеПовеќето родители во овој период веќе се подготвуваат за патување со своето дете, особено доколку е мало и воопшто не му годат летните жештини. Поради тоа, следниве совети ќе ви бидат од голема корист, доколку имате дилеми околу превозот, изборот на дестинација и многу други отворени прашања пред поаѓање на пат...