Product was successfully added to your shopping cart.
  • КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 БЕЛО CUTIE CLOUD КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 БЕЛО CUTIE CLOUD
  • КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 БЕЛО CUTIE CLOUD КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 БЕЛО CUTIE CLOUD
  • КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 БЕЛО CUTIE CLOUD КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 БЕЛО CUTIE CLOUD
  • КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 БЕЛО CUTIE CLOUD КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 БЕЛО CUTIE CLOUD
  • КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 БЕЛО CUTIE CLOUD КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 БЕЛО CUTIE CLOUD
  • КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 БЕЛО CUTIE CLOUD КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 БЕЛО CUTIE CLOUD
  • КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 БЕЛО CUTIE CLOUD КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 БЕЛО CUTIE CLOUD
  • КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 БЕЛО CUTIE CLOUD КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 БЕЛО CUTIE CLOUD

КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 БЕЛО CUTIE CLOUD

Шифра на артиклот: 41340001
Бренд: CUTIE CLOUD
ден 35.990

Детали за производот

КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 БЕЛО CUTIE CLOUD
Во најраната фаза од животот, на новороденото бебе му треба најмногу внимание и блискост. Креветчето Cutie Cloud е одлично решение за тој период од животот. Креветот може да се постави во најмал кружен облик - како кружна бебешка лулка.
Лулката има висина на душекот од 35 cm од горниот раб на лулката, што му овозможува на бебето да биде полесно достапно и секогаш под ваш надзор. Во фазата на лулка димензиите се должина 83 cm, ширина 63 cm и висина 90 cm.
Има висококвалитетни тркалца со сопирачки, што го прави многу подвижен со можност да помине низ вратите во куќата, а сепак е безбеден и стабилен каде што ќе го ставите.
На овој начин бебето е со вас и вашиот кревет во првите денови од животот, а подоцна нема да биде проблем истиот кревет да го префрлите во детската соба.
Со избирање на креветчето Cutie, добивате можност да го трансформирате според развојот и растот на вашето дете.
Може да се трансформира од лулка со должина 83 cm ширина 63 cm и висина 90 cm со 35 cm од горниот раб на креветот, во MINI кревет со должина 126 cm ширина 83 cm висина 81 до 90 cm со странична плоча и душек на 61 cm од горниот раб на креветот, во кревет MINI 2 со должина 126 cm ширина 83 cm висина 81 до 90 cm без странична плоча со можност за вадење тркала и 184 cm ширина 84 cm без страничен панел и тркала.
Комплетот Cutie не е резултат на индустриско масовно производство, туку секој дрвен елемент е рачно доработен, додека природните неправилности на самото дрво се оставени такви какви што биле токму поради природниот впечаток.
Елементите се затемнети и не бојадисани така што природната текстура на самото дрво доаѓа до израз. Крајниот резултат е дека секој сет е единствен во совршената несовршеност на природното дрво и рачната завршна обработка.
Креветот Cutie расте со вашето дете од раѓање до училишни денови, обезбедувајќи му на детето познато и безбедно опкружување за спиење и игра.
Содржина на комплетот:
дрвени елементи што ја сочинуваат оградата и половина од лулката (2 парчиња),
екстензии за продолжување на креветчето (2 парчиња),
летвички за поврзување на елементи (4 парчиња),
завртки за поврзување и држачи за душекот,
тркала со сопирачки (4 парчиња),
душек и носач за душек БЕБИ со навлака,
душек и носач за душек MINI со навлака
Достапни бои:
КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 НАТУР CUTIE CLOUD
НАТУР
КРЕВЕТЧЕ CUTIE 4 ВО 1 БЕЛО CUTIE CLOUD
БЕЛА

Со купување на овој производ можете да соберете 400 поени. Зачленете се во Енци Менци Беби Клубот и започнете со собирање на поени. Подетално за членството можете да прочитате "тука".

Настојуваме да бидеме колку што е можно поточни во описите на сите производи, но не можеме да гарантираме дека сите описи се комплетни и без грешки. Ви благодариме на разбирањето.

Додади во листа на желби

ПРЕДЛАГАМЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози