Product was successfully added to your shopping cart.
  • TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO
  • TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO
  • TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO
  • TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO
  • TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO
  • TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO
  • TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO
  • TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO
  • TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO
  • TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO

TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO

Шифра на артиклот: 093741000
Бренд: CHICCO
ден 790,00

Детали за производот

TOПKA ТРАНСФОРМ 2/1 ECO+ CHICCO
Комплет пластични елементи кои ја поттикнуваат фантазијата на Вашето дете, овозможувајќи му да составува форми: обоена топка, симпатична мала птица, весел диносаурус, вселенска ракета и други забавни ликови.
10 елементи што треба да се вклопат заедно за да создадете топка или фигура по ваш избор.
Топката се тркала.
Произведено во Италија.
Игрите од линијата Chicco Eco + се внимателно дизајнирани и се обрнува внимание на потребите на природата и светот околу нас.

Со купување на овој производ можете да соберете 9 поени. Зачленете се во Енци Менци Беби Клубот и започнете со собирање на поени. Подетално за членството можете да прочитате "тука".

Настојуваме да бидеме колку што е можно поточни во описите на сите производи, но не можеме да гарантираме дека сите описи се комплетни и без грешки. Ви благодариме на разбирањето.

Додади во листа на желби

ПРЕДЛАГАМЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози