Product was successfully added to your shopping cart.
 • СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO
 • СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO
 • СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO
 • СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO
 • СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO
 • СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO
 • СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO
 • СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO
 • СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO
 • СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO
 • СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO
 • СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO
 • СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO
 • СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO

СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO

Шифра на артиклот: 066GMO93216
Бренд: CANGAROO

Цена: ден 9.890

Special Price ден 6.920

Детали за производот

СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO
Детско седиште за автомобил за група 0/1/2/3 (0-36 кг) Colonel.
4 позиции на наклон на потпирачот за грб, погоден за користење со една рака, со наклон до 165 °.
Подвижен наслон за глава.
SIPS - дополнителни странични штитници.
ISOFIX систем за поголема безбедност.
Дополнителни меки перничиња и влошки за рамо.
Ротација од 360 ° за употреба во двете насоки на движење и поголема удобност.
Седиштето е изработен од високо квалитетни ткаенини.
Достапни бои:
СЕДИШТЕ COLONEL LIGHT GREY 0-36КГ CANGAROO
СИВА

Со купување на овој производ можете да соберете 77 поени. Зачленете се во Енци Менци Беби Клубот и започнете со собирање на поени. Подетално за членството можете да прочитате "тука".

Настојуваме да бидеме колку што е можно поточни во описите на сите производи, но не можеме да гарантираме дека сите описи се комплетни и без грешки. Ви благодариме на разбирањето.

Додади во листа на желби

ПРЕДЛАГАМЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози