Product was successfully added to your shopping cart.

ПИСМОТО НА ДЕДО МРАЗ! ПОПУСТИ до 40% плус ПОДАРОК вредносен ваучер до 6000 денари!

Објавено | 09.11.2023

ПИСМОТО НА ДЕДО МРАЗ! ПОПУСТИ до 40% плус ПОДАРОК вредносен ваучер до 6000 денари!

Прашајте за писмото на Дедо Мраз и добијте ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР.

При купување на производи над одредена вредност...

- 3000 денари (ваучер 500 денари)

- 6000 денари (ваучер 1000 денари)

- 10000 денари (ваучер 2000 денари)

- 20000 денари (ваучер 4000 денари)

- 30000 денари (ваучер 6000 денари)

Ваучерот може да се искористи при наредно купување.

Понудата може да се комбинира со други тековни промоции.

Ваучерите важат до 10.01.2024.

Достапните намалени производи можете да ги погледнете на нашата интернет страна на следниов линк

Ваучерот може да се искористи при наредно купување, со предходно враќање на ваучерот во продавница поради негово поништување.

Понудата може да се комбинира со други тековни промоции.

Со купување на било кој производ можете да собирате поени и добивате вредни подароци. Зачленете се во Енци Менци Беби Клубот и започнете со собирање на поени. Подетално за членството можете да прочитате на следниов линк

Акцијата важи од 09.11.2023 до 10.01.2024

БЕСПЛАТНА испорака за нарачки повисоки од 1800 денари.

Енци Менци Дел од Вашето Семејство.

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози