Product was successfully added to your shopping cart.
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
 • ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY

ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY

Шифра на артиклот: S38001
Бренд: QPLAY

Цена: ден 5.990,00

Special Price ден 4.912,00

Детали за производот

ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
Прилагодлива телескопска рачка за управување и длабока прилагодлива тенда.
Безбедносни појаси со повеќе функции
Удобно седиште со потпирач за грб кој се подесува
Безбедносен појас со пет точки на отпор и удобно перниче на седиштето
25 см и 20 см EVA тркала
Корпа за складирање на задната страна
ON/OFF копче за ослободување на предно тркало
Нелизгачки педали
Потпирач за нозе
Наменет за дечиња на возраст од 12 месеци до 36 месеци.

Видео

Достапни бои:
ТРИЦИКЛ RITO S380 BLUE QPLAY
СИНА
ТРИЦИКЛ RITO S380 GREEN BLUE QPLAY
СИНА
ТРИЦИКЛ RITO S380 RED QPLAY
ЦРВЕНА
ТРИЦИКЛ RITO S380 COOL GREY QPLAY
БЕЖ

Со купување на овој производ можете да соберете 55 поени. Зачленете се во Енци Менци Беби Клубот и започнете со собирање на поени. Подетално за членството можете да прочитате "тука".

Настојуваме да бидеме колку што е можно поточни во описите на сите производи, но не можеме да гарантираме дека сите описи се комплетни и без грешки. Ви благодариме на разбирањето.

Додади во листа на желби

ПРЕДЛАГАМЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози