Product was successfully added to your shopping cart.
  • ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm) ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm)
  • ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm) ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm)
  • ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm) ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm)
  • ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm) ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm)
  • ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm) ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm)
  • ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm) ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm)
  • ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm) ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm)
  • ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm) ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm)
  • ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm) ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm)
  • ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm) ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm)

ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm)

Шифра на артиклот: 2148399
Бренд: GSD

Цена: ден 11.690,00

Special Price ден 8.768,00

Детали за производот

ТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 8ft (244 cm)
Максимална тежина до 100kg
примена за надворешен простор и приватна употреба
материјал галванизиран челик
подлога за скокање е отпорна за скокање на временски услови
Внимание не е наменето за деца под 3год
Карактеристики на трамболината: заштитна подлога со јадро од пена прекриено со долготрајна гумена навлака,42 галванизирани челични прижини, 6 горни и 6 долни галванизирани стубчиња, галванизирана челична рамка, пластични поклопци за горни субчиња и нокарки за долните стубчиња, заштитна мрежа со влез кој се отвара со патент.

Со купување на овој производ можете да соберете 97 поени. Зачленете се во Енци Менци Беби Клубот и започнете со собирање на поени. Подетално за членството можете да прочитате "тука".

Настојуваме да бидеме колку што е можно поточни во описите на сите производи, но не можеме да гарантираме дека сите описи се комплетни и без грешки. Ви благодариме на разбирањето.

Додади во листа на желби

ПРЕДЛАГАМЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози