Product was successfully added to your shopping cart.
  • СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO
  • СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO
  • СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO
  • СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO
  • СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO
  • СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO
  • СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO
  • СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO
  • СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO

СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO

Шифра на артиклот: 793363600
Бренд: CHICCO

Цена: ден 12.190,00

Special Price ден 8.899,00

Детали за производот

СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO
Од раѓање со максимално легнување на лежиштето, па се до бустер столче кое се поставува на трпезариски стол. Од раѓање до 3 години.
Polly Progres5 на Chicco е столче за хранење со висинско подесување кое го следи детето во растот од раѓање до 3 години, благодарение на 5 различни конфигурации.
Опција да се користи од раѓање, па столче за хранење со висинско подесување, се до бустер столче, се во еден производ.

5 во 1
Единствено столче за хранење со висинско подесување кое може да се модифицира во бустер столче за хранење, за да го следи Вашето дете во текот на оброците, во секоја фаза од растот.

Компактно затворање
Ултра компактно кога е затворено, стои на самата конструкција. Послужавникот може да се закачи на задните ногалки.

Патент
Благодарение на револуционерниот патент систем, лесно може да се адаптира навлаката која ќе расте заедно со Вашето дете.

Предни тркала
Благодарение на предните тркала, лесно се поместува Polly Progres5 насекаде низ домот, без да се намали безбедноста на Вашето бебе.

Послужавник кој се прилагодува и дупли послужавник кој се мие во машина за садови
Послужавникот може да се регулира во 4 различни позиции, а дуплиот горен послужавник може да се мие во машина за садови.

8 степени на висинско подесување
Сосема едноставно подесување на саканата висинска позиција, на само 2 копчиња.

4 позиции на подесување на лежиштето
Максимум удобност почнувајќи од 0м+.

0м+ додаток
Мека интерактивна висечка играчка која може да се става од 0м+. (Се продава одделно. Достапна од февруари 2017).

Возраст: од 0м+
Максимална тежина: до 30 кг ( до 15 кг како висинско столче за хранење, од 15 - 30 кг како бустер столче).

Видео

Достапни бои:
СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 CHERRY 4 TRKALA 0М+ CHICCO
БОРДО
СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRESS 5 KIWI 4 BEIGE 0М+ CHICCO
ЗЕЛЕНА
СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRESS 5 GREY 4 TRKALA 0М+ CHICCO
СИВА
СТОЛИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ POLLY PROGRES 5 KIWI 4 TRKALA 0М+ CHICCO
ЗЕЛЕНА

Со купување на овој производ можете да соберете 99 поени. Зачленете се во Енци Менци Беби Клубот и започнете со собирање на поени. Подетално за членството можете да прочитате "тука".

Настојуваме да бидеме колку што е можно поточни во описите на сите производи, но не можеме да гарантираме дека сите описи се комплетни и без грешки. Ви благодариме на разбирањето.

Додади во листа на желби

ПРЕДЛАГАМЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози