Product was successfully added to your shopping cart.
  • СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ FLASH SILVER 9 ДО 36 КГ FOPPAPEDRETTI СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ FLASH SILVER 9 ДО 36 КГ FOPPAPEDRETTI
  • СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ FLASH SILVER 9 ДО 36 КГ FOPPAPEDRETTI СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ FLASH SILVER 9 ДО 36 КГ FOPPAPEDRETTI
  • СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ FLASH SILVER 9 ДО 36 КГ FOPPAPEDRETTI СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ FLASH SILVER 9 ДО 36 КГ FOPPAPEDRETTI
  • СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ FLASH SILVER 9 ДО 36 КГ FOPPAPEDRETTI СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ FLASH SILVER 9 ДО 36 КГ FOPPAPEDRETTI
  • СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ FLASH SILVER 9 ДО 36 КГ FOPPAPEDRETTI СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ FLASH SILVER 9 ДО 36 КГ FOPPAPEDRETTI
  • СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ FLASH SILVER 9 ДО 36 КГ FOPPAPEDRETTI СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ FLASH SILVER 9 ДО 36 КГ FOPPAPEDRETTI

СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ FLASH SILVER 9 ДО 36 КГ FOPPAPEDRETTI

Шифра на артиклот: 9700418903
Бренд: FOPPAPEDRETTI

Цена: ден 11.890

Special Price ден 9.490

Детали за производот

СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ FLASH SILVER 9 ДО 36 КГ FOPPAPEDRETTI
Седиште за автомобил одобрено за групи 1, 2 и 3 за деца од 9 до 36 кг (приближно 9 месеци до 12 години) со систем за монтирање ISOFIX
Прицврстување на седиштето во возилото благодарение на системот Isofix и Top Teter за група 3
Системот Dual Fix за групата 2 и 3, овозможува детското седиште да биде прикачено со или без Isofix
Анатомско седиште со заштита од страничен удар, меко обложување, редуктор, безбедносни појаси со 5 точки на отпор обложени со меки штитници за рамењата
Пролагодлив потпирач за грб ,се прилагодува и во висина
Во согласност со европската регулатива ECE R44 / 04
Достапни бои:
СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ FLASH CARBON 9 ДО 36 КГ FOPPAPEDRETTI
ЦРНА
СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ FLASH SILVER 9 ДО 36 КГ FOPPAPEDRETTI
СИВА

Со купување на овој производ можете да соберете 105 поени. Зачленете се во Енци Менци Беби Клубот и започнете со собирање на поени. Подетално за членството можете да прочитате "тука".

Настојуваме да бидеме колку што е можно поточни во описите на сите производи, но не можеме да гарантираме дека сите описи се комплетни и без грешки. Ви благодариме на разбирањето.

Додади во листа на желби

ПРЕДЛАГАМЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози