Product was successfully added to your shopping cart.
 • СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO
 • СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO
 • СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO
 • СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO
 • СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO
 • СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO
 • СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO
 • СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO
 • СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO
 • СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO
 • СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO

СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO

Шифра на артиклот: 797326400
Бренд: CHICCO
ден 12.990,00

Детали за производот

СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO
Седиштето за автомобил на Chicco AKITA група 1/2/3(9-36kg) е според стандардите ECE R44 / 04.
Ги прати децата во нивното растење, од 1 до околу 12 години.

Лесно поставување:

Поставувањето во автомобилот со 3 точки на отпор, е многу лесно, според упатствата за црвениот ремен.

УДОБНОСТ:

Има мини-редуктор кој го поддржува детето при првите патувања.

Највисока безбедност:

Позиционирањето на ременот во групата 2/3 обезбедува заштита на абдоменот на детето.

ГРУПА 1:

Седиштето за автомобилот е опремено од 3 точки на отпор, според упатствата за црвениот ремен.
Содржи мек редуктор.

ГРУПА 2/3:

Седиштето во автомобилот се поставува со појаси и има 3 точки на отпор.
Седечкиот дел ги прати децата во растот и е погодно за деца до 36 кг благодарение на прилагодливиот потпирач за глава.

Димензии и тежина:

Ширина: 44см
Висина: 64/81
Тежина: 13 кг

Видео

Достапни бои:
СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA INTRIGUE 9-36КГ CHICCO
ЦРНА
СЕДИШТЕ ЗА АВТОМОБИЛ AKITA RED PASS 9-36КГ CHICCO
ЦРВЕНА

Со купување на овој производ можете да соберете 144 поени. Зачленете се во Енци Менци Беби Клубот и започнете со собирање на поени. Подетално за членството можете да прочитате "тука".

Настојуваме да бидеме колку што е можно поточни во описите на сите производи, но не можеме да гарантираме дека сите описи се комплетни и без грешки. Ви благодариме на разбирањето.

Додади во листа на желби

ПРЕДЛАГАМЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози