Product was successfully added to your shopping cart.
  • КРЕВЕТЧЕ СО 2 НИВОА SLEEPY BLUE CANGAROO КРЕВЕТЧЕ СО 2 НИВОА SLEEPY BLUE CANGAROO
  • КРЕВЕТЧЕ СО 2 НИВОА SLEEPY BLUE CANGAROO КРЕВЕТЧЕ СО 2 НИВОА SLEEPY BLUE CANGAROO
  • КРЕВЕТЧЕ СО 2 НИВОА SLEEPY BLUE CANGAROO КРЕВЕТЧЕ СО 2 НИВОА SLEEPY BLUE CANGAROO
  • КРЕВЕТЧЕ СО 2 НИВОА SLEEPY BLUE CANGAROO КРЕВЕТЧЕ СО 2 НИВОА SLEEPY BLUE CANGAROO
  • КРЕВЕТЧЕ СО 2 НИВОА SLEEPY BLUE CANGAROO КРЕВЕТЧЕ СО 2 НИВОА SLEEPY BLUE CANGAROO
  • КРЕВЕТЧЕ СО 2 НИВОА SLEEPY BLUE CANGAROO КРЕВЕТЧЕ СО 2 НИВОА SLEEPY BLUE CANGAROO

КРЕВЕТЧЕ СО 2 НИВОА SLEEPY BLUE CANGAROO

Шифра на артиклот: 066P00102
Бренд: CANGAROO

Цена: ден 4.690,00

Special Price ден 3.992,00

Детали за производот

Преносливо креветче Мони 2013, со додаток ниво и подлога за преслекување, идеално за родители кои често патуваат.
Карактеристики:
- многу е практично, лесно е за собирање и транспортирање.
- душекот за новороденчето треба да биде на второт ниво, а просторот под душекот се користи како простор за складирање.
- кога е детето поголемо може да се користи и како оградица за играње.
- има дополнителен страничен џеб за играчки.
- едната страна може да се отвора со патент за полесен пристап на детето до оградицата.
- вклучени се 3 кадифени играчки.
- креветчето доаѓа со вклучена подлога-душек со дебелина од 2см и торба за носење.
Тежина: 10 кг
Димензии на отворено креветче: Д 120 цм; Ш 60 цм
Димензии на затворено креветче: 26 X 70 X 21 цм
Производителот препорачува користење од 0-3 години.
Достапни бои:
КРЕВЕТЧЕ СО 2 НИВОА SLEEPY GREEN CANGAROO
ЗЕЛЕНА
КРЕВЕТЧЕ СО 2 НИВОА SLEEPY TURQUOISE CANGAROO
ТИРКИЗ
КРЕВЕТЧЕ СО 2 НИВОА SLEEPY BEIGE CANGAROO
БЕЖ
КРЕВЕТЧЕ СО 2 НИВОА SLEEPY BLUE CANGAROO
СИНА

Со купување на овој производ можете да соберете 44 поени. Зачленете се во Енци Менци Беби Клубот и започнете со собирање на поени. Подетално за членството можете да прочитате "тука".

Настојуваме да бидеме колку што е можно поточни во описите на сите производи, но не можеме да гарантираме дека сите описи се комплетни и без грешки. Ви благодариме на разбирањето.

Додади во листа на желби

ПРЕДЛАГАМЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози