Product was successfully added to your shopping cart.
  • КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO
  • КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO
  • КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO
  • КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO
  • КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO
  • КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO
  • КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO
  • КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO
  • КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO
  • КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO

КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO

Шифра на артиклот: 066P901006
Бренд: CANGAROO
ден 5.390

Детали за производот

КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO
Креветче со преклопување, Skyglow 2 со своите две нивоа е погодно за спиење и игра, за деца до 14 кг.
Комплетот вклучува торба за складирање и транспорт, душек со дебелина од 1,5 cm и 2 висечки прстени.
Има 2 тркала со кочница за лесно движење и влез со патент за поголемо дете.

Големина: 125x62x75 см
Големина на затворено: 20x20x76 cm
Тежина kg: 8,2
Достапни бои:
КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 PINK CANGAROO
РОЗЕВА
КРЕВЕТЧЕ SKYGLOW 2 BLACK CANGAROO
ЦРНА

Со купување на овој производ можете да соберете 60 поени. Зачленете се во Енци Менци Беби Клубот и започнете со собирање на поени. Подетално за членството можете да прочитате "тука".

Настојуваме да бидеме колку што е можно поточни во описите на сите производи, но не можеме да гарантираме дека сите описи се комплетни и без грешки. Ви благодариме на разбирањето.

Додади во листа на желби

ПРЕДЛАГАМЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози