Product was successfully added to your shopping cart.
 • КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO
 • КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO
 • КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO
 • КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO
 • КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO
 • КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO
 • КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO
 • КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO
 • КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO
 • КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO
 • КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO
 • КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO
 • КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO
 • КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO

КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO

Шифра на артиклот: 795640500
Бренд: CHICCO

Цена: ден 23.990,00

Special Price ден 11.995,00

Детали за производот

КОЛИЧКА STROLL IN 2 OCTANE CHICCO
Се препорачува од 6 месеци до 15 кг телесна тежина (по дете).
Удобна за децата, погодна за нивните родители.
Седиштата се поставени за да биде совршена за деца со слична возраст.
Лесна и компактна, со механизам за затворање на чадор и удобна рачка за носење.
Управување со една рака, прилагодлива во сите правци.
Поставени безбедносни појаси.
Компатибилна е со транспортер Keyfit Chicco (не е вклучен во пакувањето).
Алуминиумска конструкција, 4 тркала опремени со амортизери, пространа шопинг корпа, отстранлива пречка, голема тенда.

Видео

Со купување на овој производ можете да соберете 133 поени. Зачленете се во Енци Менци Беби Клубот и започнете со собирање на поени. Подетално за членството можете да прочитате "тука".

Настојуваме да бидеме колку што е можно поточни во описите на сите производи, но не можеме да гарантираме дека сите описи се комплетни и без грешки. Ви благодариме на разбирањето.

Додади во листа на желби

ПРЕДЛАГАМЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози