Product was successfully added to your shopping cart.
 • КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI
 • КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI
 • КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI
 • КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI
 • КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI
 • КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI
 • КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI
 • КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI
 • КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI
 • КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI
 • КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI
 • КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI
 • КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI
 • КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI
 • КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI
 • КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI

КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI

Шифра на артиклот: 9700365508
Бренд: FOPPAPEDRETTI

Цена: ден 55.990,00

Special Price ден 47.590,00

Детали за производот

КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI
Myo Platinum е трио систем со иновативен дизајн. На лесната алуминиумска рамка можете брзо и лесно да ја монтирате тврда корпа, транпортер кој се користи како седиште за автомобил за првите месеци и седиштето со модерен дизајн . Седиштето е реверзибино кое се врти во двете позиции со едноставен чекор, без да морате да го извадите вашето дете.
Myo Platinum е достапен во различни бои, од класичен до тренди, а исто така опремена со електричен мотор: MyoTronic Platinum.

ТВРДА КОРПА
Погоден за првите неколку месеци од вашето бебе. Автомобилско седиште одобрено за група 0 (од раѓање до 10 кг) со комплет за безбедност во автомобили кој се продава одделно. Опремен со подлога за подобра циркулација на воздух, прилагодлив потпирач за грб и практична рачка за носење. Тендата може да се прилагоди и да се отстрани. Со мрежест отвор за вентилација. Корпата е во согласност со регулативата EN 1466.

КОЛИЧКА
За деца од раѓање до 15 кг (околу 3 години). Алуминиумската рамка која лесно се затвора. Исклучително лесен за ракување благодарение на тркалата опремени со топчести лежишта. Завртете ги предните тркала со уред за заклучување на нивното движење.
Педал за паркирна сопирачка. Реверзибилно седиште, напред или назад, со прилагодлив потпирач за нозе. Повеќенаменски потпирач за грб со систем за вентилација, количката може да се користи од раѓање: во положбата наназад, потпирачот за грб може целосно да се спушти. Безбедносен ремен од 5 точки. Заштитна пречка на количката. Рачка за управување која се подесува во два степени во висина. Вклучена е и кабаница за заштита од дожд и ветер.

АВТОМОБИЛСКО СЕДИШТЕ
Одобрено за група 0+, од раѓање до 13 кг (приближно 15 месеци). Опремен со заштитна тенда и внатрешен редуктор за првите неколку месеци. Може да се користи како лулка и како носач за бебиња, кој има удобна рачка за транспорт. Достапна е база која се користи за фиксирање на седиштето (се продава посебно). Во согласност со европската регулатива ECE R44 / 04.

ТОРБА
Практична торба со внатрешни прегради и подлога за преслекување.

Димензии: РАМКА
Отворени рамка димензии во см: H 105,5 | D 105 | W 58.5
Затворени рамка димензии во см: H 37,5 | D 80,5 | W 58.5
Тежина 8 кг
Димензии:РАМКА И СЕДИШТЕ
Отворени димензии во см: H 105,5 | D 103/107 | W 58.5
Затворени димензии во см: H 37,5 | D 80,5 | W 58.5
Тежина 13 kg
ТВРДА КОРПА
Димензии во см: H 68 | D 89 | W 47
Тежина 5.5 кг
СЕДИШТЕ ЗА ВО АВТОМОБИЛ
Димензии во см: H 58 | D 65,5 | W 44
Тежина 3,2 кг
Достапни бои:
КОЛИЧКА MYO PLATINUM TRAVEL SYSTEM BLACK FOPPAPEDRETTI
ЦРНА

Со купување на овој производ можете да соберете 529 поени. Зачленете се во Енци Менци Беби Клубот и започнете со собирање на поени. Подетално за членството можете да прочитате "тука".

Настојуваме да бидеме колку што е можно поточни во описите на сите производи, но не можеме да гарантираме дека сите описи се комплетни и без грешки. Ви благодариме на разбирањето.

Додади во листа на желби

ПРЕДЛАГАМЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози