Product was successfully added to your shopping cart.
  • ИНТЕРФОН CLASSIC SAFE & SOUND VTECH ИНТЕРФОН CLASSIC SAFE & SOUND VTECH
  • ИНТЕРФОН CLASSIC SAFE & SOUND VTECH ИНТЕРФОН CLASSIC SAFE & SOUND VTECH
  • ИНТЕРФОН CLASSIC SAFE & SOUND VTECH ИНТЕРФОН CLASSIC SAFE & SOUND VTECH
  • ИНТЕРФОН CLASSIC SAFE & SOUND VTECH ИНТЕРФОН CLASSIC SAFE & SOUND VTECH
  • ИНТЕРФОН CLASSIC SAFE & SOUND VTECH ИНТЕРФОН CLASSIC SAFE & SOUND VTECH
  • ИНТЕРФОН CLASSIC SAFE & SOUND VTECH ИНТЕРФОН CLASSIC SAFE & SOUND VTECH

ИНТЕРФОН CLASSIC SAFE & SOUND VTECH

Шифра на артиклот: 066BM100
Бренд: VTECH
ден 2.890,00

Детали за производот

ИНТЕРФОН CLASSIC SAFE & SOUND VTECH
DECT технологија за безбедна врска и чист звук без пречки.
Родителската единица користи батерии на полнење до 14 часа активно следење.
Опсег од 300 м
Вклучува индикатори за аудио и визуелен звук, 5 нивоа на јачина на звук и поставување на гласност која одговара на Вашите потреби.
Индикатор за слаба батерија и звучни предупредувања надвор од опсегот на родителската единица, светлечкиот индикатор на бебешката единица покажува дали е вклучено или исклучено.

Опис на производот:
Мир на умот, насекаде, во секое време. Од секој дел од домот, слушајте ги сите специјални звуци што ги прави Вашето бебе. DECT дигиталната технологија обезбедува кристално јасен пренос, елиминирајќи го секој досаден бел шум што го слушате од аналогните монитори. Единствениот звук што го слушате доаѓа од Вашето бебе. Со проширен опсег, можете да ја носите родителската единица со Вас каде и да одите, дури и навечер во Вашиот двор користејќи го корисното клипче за на појас. Кога ви треба мир, исклучете го звукот и ослонете се на визуелните светла за предупредување кои се индикатори за звукот во просторијата на Вашето бебе.
- DECT технологија за безбедна врска и чист звук без пречки.
- Бебешката единица работи на електрична енергија (вклучен е адаптер).
- Родителската единица употребува батерии на полнење до 14 часа активно следење ( влучени се батерии на полнење и адаптер).
- Опсег 300 м
- Вклучени индикатори на звук и визуелизација.
- 5 нивоа на јачина на звук и поставување на гласноста за да одговара на Вашите потреби.
- Индикатор за слаба батерија и предупредувања надвор од опсегот на родителската единица.
- Светлечкиот индикатор на бебешката единица покажува дали е вклучено или исклучено.
- Вклучен е корисен клип за на појас.

Со купување на овој производ можете да соберете 32 поени. Зачленете се во Енци Менци Беби Клубот и започнете со собирање на поени. Подетално за членството можете да прочитате "тука".

Настојуваме да бидеме колку што е можно поточни во описите на сите производи, но не можеме да гарантираме дека сите описи се комплетни и без грешки. Ви благодариме на разбирањето.

Додади во листа на желби

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози