Product was successfully added to your shopping cart.
  • ДИНДОЛИНО ИГРАЧКА ПРСТЕНИ ЗА РЕДЕЊЕ BRIGHT STARTS ДИНДОЛИНО ИГРАЧКА ПРСТЕНИ ЗА РЕДЕЊЕ BRIGHT STARTS

ДИНДОЛИНО ИГРАЧКА ПРСТЕНИ ЗА РЕДЕЊЕ BRIGHT STARTS

Шифра на артиклот: 52126
Бренд: BRIGHT STARTS

Цена: ден 1.390,00

Special Price ден 1.043,00

Детали за производот

Bright Starts™ Giggling Gourmet™ намести и врти бургер

Забава, кикотење и вртење со прстените, кои го прават најголемиот пријател на бебето-хамбургер! Giggling Gourmet™ колекцијата му овозможува на бебето да ги реди и вади состојките на овој смешен хамбургер, секогаш кога ќе посака. Кога бургерот е нареден, бебето може да го притиска копчето со светло и да го гледа како се врти се побрзо и побрзо, се додека не се распадне, а со тоа смеењето на бебето, бидете сигурни, дека ќе нема крај. Одново наместете ги формите за забавата да продолжи. Затоа ние со причина го викаме смешно готвење!

Карактеристики:
5 парчиња кои што бебето лесно може да ги дофати и нареди
Светлечко копче за вртење на бургерот
Весели звуци и движење

Со купување на овој производ можете да соберете 12 поени. Зачленете се во Енци Менци Беби Клубот и започнете со собирање на поени. Подетално за членството можете да прочитате "тука".

Настојуваме да бидеме колку што е можно поточни во описите на сите производи, но не можеме да гарантираме дека сите описи се комплетни и без грешки. Ви благодариме на разбирањето.

Додади во листа на желби

ПРЕДЛАГАМЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ

Facebook Twitter Instagram YouTube
Бесплатна испорака Прво купување Советувалиште Каталози